Fölskiljning Lojsta Hed 2017

15. nov, 2017

Lördagen den 11/11 befann vi oss på vackra Gotland för att hämta hem våra fyra nya föl. Det är en upplevelse att vara på plats, när marken under fötterna börjar vibrera och alla Russar kommer med full fart. Fölen får då grimma på sig och ett individuellt nummer. Sedan förs de till en gård i närheten där de får frysmärkning, id-kontroll och chipmärkning för att senare kunna få godkända hästpass.Trots ett oväder fixade alla inblandade detta utan några helst problem. Så vi är nu glada att hälsa dem välkomna till sin nya familj på Brunskogs Stuteri. Fler bilder från dagen finns under fliken :Bildarkiv

För mer info om hur en fölskiljning går till på Lojsta Hed, gå in på: www.lojstahedrussen.se

 

Dela den här sidan

Alla föl sålda!

11. sep, 2017

Nu är årets alla föl sålda på Brunskogs Stuteri! För er som hade intresse får ni hålla utkik till våren igen när det kommer nya småttingar här på gården.

Premiering Arvika 2017

20. aug, 2017

Idag har vi varit på premiering i Arvika med våra 3-åringar. Och extra roligt var förstås att tre av våra hästar fick avelsdiplom. Tack till alla som var med idag och hjälpte oss att visa våra tjejer.

Mer info och bilder finns under fliken "Våra ston" och "Bilder"  

Trevlig helg!

5. aug, 2017

Vi på Brunskogs Stuteri vill önska er alla en skön och VILSAM helg :)

Avelsvärdering 2017

29. jul, 2017

Vår hingst Qum 609 var iväg i juli till Jursta gård i Ösmo, där han blev tilldelad avelsvärdesklass A tom år 2022. Mer info finns under fliken "Våra hingstar".